fbpx

Élményalapú angoltanítás varázslatos könyvekkel és feladatokkal

Élményalapú angoltanítás varázslatos könyvekkel és feladatokkal

A BOOKR Class digitális olvasmányok, dalok, versek, szótanuló kártyák és játékos feladatok gyűjteménye. Egyetlen mobil- és számítógépes alkalmazásban elérhető, tanári adminisztrációs felülettel, világszerte már több, mint 2500 regisztrált iskolával.

Töltsd le a BOOKR Classt

A BOOKR Class-szal az angoltanulás és -tanítás is élmény!
Használja a tanteremben, az online órákon, vagy adja fel házi feladatként otthonra!

3 az 1-ben megoldás tanároknak és diákoknak: bővülő könyvtáralkalmazás tabletre és számítógépre + tanári adminisztrációs felület az eredmények követésére

Motivált tanulók

Fejlessze a diákok szövegértését, szókincsét, nyelvtani ismereteit, kiejtését és szociális készségeit a több, mint 1000 gyönyörűen animált könyvvel, interaktív játékkal és tanulókártyával.

Biztonságos tanulási környezet

Hirdetésmentes alkalmazás pedagógusok, gyermekirodalmi szakértők és pszichológusok által válogatott tartalmakkal. Elérhető mobileszközökön és számítógépen, online és offline egyaránt.

Időkímélő és adatalapú

Könnyen használható tanári adminisztrációs felület statisztikai adatokkal, automatikus feladatjavítással, online házi feladat ajánlással és tanári segédanyagokkal.

Tanrendhez illeszthető

Válogassa össze a tantervéhez legjobban illeszkedő olvasmányokat! Használja keresőfelületünket és beépített szűrőinket.

A tanteremben és online

Vetítse ki az olvasmányokat és a hozzájuk tartozó feladatokat interaktív tábla, projektor vagy képernyőmegosztás segítségével!

Hogyan támogatja a BOOKR Class a nyelvtanítást?

previously arrow icon vector
next arrow vector icon

Gyorsítsa fel a tanulási folyamatot
gondosan válogatott anyagainkkal

Games

Activity tips

Songs

Karaokes

Flashcards

Módszertan

A BOOKR Class appot tanárok fejlesztették ki tanárok és családok számára. Hogy a gyerekeket a legjobban tudjuk segíteni, termékfejlesztésünk kutatott módszertanon alapul; alkalmazásunk olyan interaktív anyagokat tartalmaz, amelyek az egyéni és osztálytermi tanulást is lehetővé teszik. Az illusztrációk és animációk támogatják a szövegértést, de nem vonják el a figyelmet az olvasásról, a különböző készségfejlesztő feladatok pedig játszva, szinte észrevétlenül gyakoroltatják a nyelvi elemeket.

Könyvformátumunk hatékonyan és hosszú távon fenntartja a gyerekek figyelmét.

A magas élvezeti indexnek köszönhetően az osztálytermi hangulat pozitívabbá válik.

A digitális könyveket használó diákok 20%-kal jobban teljesítenek a szövegértési teszteken.

A BOOKR Class támogatja a tanulási képességek differenciálását.

A BOOKR Class-t használó gyerekek 98%-a szeret az alkalmazással olvasni.

Csökkenti a teljesítménybeli különbségeket és kiegyensúlyozza a szociokulturális, szocioökonómiai hátrányokat.

quotes vector

As a researcher of digital competencies in the field of education I can state that gamification and digital storytelling, as teaching methods are the most effective ways of teaching English as a foreign language.

Tamas Bokor PH.D.

Senior Assistant Professor, Corvinus University

My students often ask me to use the BOOKR Class App. They enjoy it very much. The best thing is how fast they learn new words, and new sentences thanks to the animated books.

Fleur Bodo

Founder and Head Teacher, Babygarden Daycare

On one hand BOOKR Class reduces my preparation time, and on the other hand I find it really useful during these digital distance learning periods.

Gergo Vazsonyi

ESL teacher, Funside ESL

BOOKR Class helps us - ESL teachers - meet students' individual needs. I'm so grateful for this App.

Despina Malidu

school owner, Greece

BOOKR is like hot chocolate on a rainy day. It is the Hygge of EdTech. Wide-eyed curious and wholesome, this is an environment that my Jane (7) can be left with to immerse and sail on, safe from the noisy dopamine hype that dominates children's screen time.

Roy Saab

Education Advisor, Lebanon

Könyveink

Az angoltanárok, gyermekirodalmi szakértők és akadémikusok által összeállított könyvtárunk 6 nyelvi szinten kínál könyveket a CEFR irányelvei és a Lexile-alapú szintfelmérő teszt alapján. A világirodalmi klasszikusok (“greaded reader”-ek), modern kedvencek, dalok, versek és párbeszédek könnyen értelmezhető kontextusba ágyazva bővítik a szókincset és mutatják be a különböző nyelvtani anyagrészeket.

dots vector
Housework My WayJacob the Naughty Koala
Shark SongThe Tale of Peter Rabbit

Próbálja ki ingyen

Pedagógusként 14 napos próbaidőszakot kaphat!

Igényeljen INGYENES hozzáférést a BOOKR Class próbaverziójához! Tapasztalja meg, milyen, amikor az app által felszabadított időt arra használhatja, amiben a legjobb: a tanításra.